WorkshopideeŽn groepen

Hieronder zijn ideeŽn weergegeven om met een groep te maken. Kunstig & Zo heeft geen standaard prijzen voor groepsworkshops. Deze worden afgestemd op de groeps grootte en het budget van de groep. Kunstig & Zo kan een ontwerp als basis maken of er kan uit de vrije hand gewerkt worden.

Als afscheidscadeau heeft een team een schilderij voor een collega gemaakt. De collega houdt erg van Marokkaanse stijl. In overleg met de opdrachtgever heeft Kunstig & Zo een ontwerp gemaakt. Linksboven is het ontwerp rechtsboven en linksonder het eindresultaat.† Het schilderij heeft een afmeting van 70 x 50 cm.

Deze spiegel van 60cm doorsnede is tijdens een vrijgezellenfeest gemaakt. Links de spiegel zonder voeg en rechts met voeg.

Tijdens een vrijgezellenfeest is dit receptieboek gemaakt. Het middenvak is wit geschilderd waar later de bruiloftsgasten hun naam hebben gezet. De bruid heeft het motief en de kleuren bepaald. Daarna heeft iedere dame een vierkant plankje gemaakt welke Kunstig & Zo tot ťťn geheel heeft samengevoegd. Afmeting is 75x75 cm

Dit Kunstwerk bestaat uit 16 kleine kunstwerkjes gemaakt door gasten tijdens een surpriseparty voor een 40ste verjaardag. Groot en klein hebben een steentje bijgedragen. De kleuren waren vooraf gekozen. Verder was iedereen vrij om een eigen Kunstwerk te maken. Dit Kunstwerk hangt in de tuin.